Frissen Zalából

2023.03.02. 07:18

Elismerést kapott három zalai rendőr a közlekedésbiztonság javítása érdekében végzett munkájukért

Zala Vármegyéből három közlekedésrendészeti szakember vehetett át tárgyjutalmat.

Police.hu

Forrás: Police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság-Országos Balesetmegelőzési Bizottság 30 éves fennállásának alkalmából Budapesten 2023. február 27-én megrendezett ünnepségen dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke „Ezüst Emlékérem” tárgyjutalomban részesítette a közlekedésbiztonság javítása érdekében kiemelkedő tevékenységet végző szakembereket.

Zala Vármegyéből Lovkó Balázs címzetes rendőr százados, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának főelőadója, Horváth László rendőr alezredes, a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának kiemelt főelőadója, és Dongó Norbert rendőr főtörzsőrmester, a Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának előadója vehette át az elismerést.

Gratulálunk kollégáinknak és munkájukhoz további sok sikert kívánunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában