"Élettér" Állat- és Természetbarát Egyesület

2023.05.08. 15:30

Az összefogás segített a négylábúaknak Nagykanizsán

A nagykanizsai és környékbeli állatbarátok kivételes összefogásának köszönhetően újra feltöltötték a raktárakat a kanizsai "Élettér" Állat- és Természetbarát Egyesület száraztáp raktársait.

Benedek Bálint

Forrás: ZH

Skanecz Tamás a menhely vezetője elmondta: a felhívásuknak és a zaol.hu portálon megjelent cikknek köszönhetően valójában egymásnak adták a kilincset a segítők.

Forrás: zh


- Minden segítségért hálásak vagyunk - folytatta. - Előfordult, hogy valaki csak néhány konzervet hozott, míg mások több zsákkal érkeztek. Jöttek baráti társaságok, munkahelyi közösségek szintén gondoltak a közel 100 kutyára és 20 macskára, melyekről gondoskodnunk kell naponta.
Hozzátette: a pénzadományoknak hála kedvező áron vásárolhattak magyarországi gyártású középkategóriás tápot a kutyáiknak. Egy raklapon 600 kilogrammot csomagolnak össze, ebből is többet vásárolhattak.
- Nem vagyunk telhetetlenek, tényleg az adományozóink kitettek magukért és ezért köszönettel tartozunk - ismételte háláját Skanecz Tamás. - Viszont a folyamatos utánpótlásra szükségünk van, ezért továbbra is várjuk az állatbarátok támogatását, segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában