Zaol podcast

2023.08.21. 09:30

Intenzív vakációzás Zalában - ezernyi élménnyel gazdagodhattak idén is a nyári táborokat választó fiatalok (1. rész)

Nemcsak a hasznos programok és a kellemes időtöltést nyújtó elfoglaltságok miatt érdemes kihasználni a nyári táborok adta lehetőségeket, hanem azért is, hogy a résztvevő fiatalok életre szóló élményekkel és új barátságokkal gazdagabban térhessenek haza.

Szalay Balázs

Sabo Marija (balról) és Flisar Doroteja tartott foglalkozást nemrég a Göcseji Kézműves Egyesület napközis táborában Zalaegerszegen

Fotó: Pezzetta Umberto

 A lassan mögöttünk hagyott nyár szerencsére bővelkedett ilyenekben, tartalmas programokat kínáló, bentlakásos és napközis vakációzást egyaránt szerveztek szép számmal Zalában.
Az idei legérdekesebb környékbeli táborokról hozunk kétrészes Zaol-podcast összeállítást, amelynek mai első adásában felelevenítjük a Zala Megyei Népművészeti Egyesület egyhetes rendezvényének történéseit és elmondjuk, milyen programokkal várta Zalaegerszeg a kárpátaljai fiatalokat. Az adásból kiderül, mi volt a nagykanizsai „Élettér” Állat- és Természetvédő Egyesület idei táborának témája, valamint az is, milyen nyári foglalkozásokat tartottak a Göcseji Tudásközpontban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában