Karácsonyi ajándék

2023.12.22. 11:00

Televíziót adományozott egy vállalkozó az idősotthonnak Lentiben

Jótékony helyi vállalkozó lepte meg karácsonyi ajándékkal Lentiben a Kolping Gondozási Központ lakóit és dolgozóit.

Korosa Titanilla

Gáspár Lívia (középen) köszönte meg a Karavidaj házaspárnak (jobbra) a felajánlást, balra Horváth László

Fotó: Korosa Titanilla

Roni Karavidaj, a Fincsi Pékség tulajdonosa szerdán az idősotthon karácsonyi ünnepségén adta át Gáspár Líviának, a Kolping Gondozási Központ vezetőjének azt a nagy méretű LED televíziót, amit jól tudnak hasznosítani az intézményben. A vállalkozónak nem ez az első karitatív akciója Lentiben, elmondta, hogy igyekszik lehetőségei szerint segíteni a helyi közösséget, intézményeket, sport- és karitatív szervezeteket, nemrég hasonló ajándékkal, elektronikai cikkekkel lepte meg a Kolping Támogató és Foglalkoztató Szolgálat ellátottjait is.

Gáspár Lívia megköszönte a felajánlást, elmondta, hogy a közösségi térbe helyezik majd el a televíziót, ahol minden lakó nézheti a nagy képernyős eszközt és azok is élvezhetik a műsort, akiknek már gyengébb a látása.

Horváth László polgármester is köszöntötte az időseket az ünnepségen és az intézményvezető mellett ő is megköszönte a vállalkozónak a felajánlást, ami – mint mondta - példaértékű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában