Felújítási munkálatok

2024.03.22. 19:00

Forgalomterelés az M7-es autópályán

A terelések kiépítésével a hét közepén az M7-es autópálya zalai szakaszán is elkezdődtek a felújítási munkálatok. A tönkrement burkolat cseréje vármegyénkben Becsehely térségét érinti.

Gyuricza Ferenc

A terelésből visszatérő járművek Letenye közelében

Fotó: Gyuricza Ferenc

A munkálatok első körben a Letenye felé vezető oldalt érintik, ezért onnan a forgalmat a Budapest felé vezető oldalra terelték át. Mindez azt jelenti, hogy ezen a szakaszon az autópálya kétszer egy sávra szűkült, illetve ezzel egyidejűleg sebességkorlátozás és előzési tilalom lépett életbe. Emiatt az arra közlekedőknek néhány perces menetidő-növekedéssel, vagy nagyobb forgalom esetén akár torlódással is számolniuk kell. A terelés miatt átmenetileg a becsehelyi lehajtót is le kellett zárni, helyette jelenleg a sormás-eszteregnyei vagy a letenyei lehajtókat vehetik igénybe az utazók. A felújítás az M7-es autópálya két további szakaszát is érinti, ezek Balatonlelle a köröshegyi völgyhíd térségében találhatóak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában