Jótékonysági bállal zárták a rendezvénysorozatot Zalaegerszegen

2024.03.05. 13:00

Idén húszesztendős a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara

Mozsár Eszter

Középen balra Bankó Marianna, a Bakon Ilona Alapítvány elnöke, jobbra Vass Mónika, a MESZK Zala Vármegyei Területi Szervezet elnöke. A hátsó sorban: Kocsisné Szabó Mónika adminisztrátor, Cserődi Gyöngyi, a zalaegerszegi szervezet elnöke, Preiner Ildikó fekvőbeteg alelnök, Nemeskürtiné Medgyesi Ilona alapellátási alelnök, Bognárné Laposa Ilona etikai elnök, Szabó Veronika általános alelnök, dr. Miszory Erika Viktória számvizsgáló bizottsági elnök, Humpok Lajosné, a keszthelyi és Tóth Ildikó, a hévízi szervezet elnöke

Forrás: ZH

Idén ünnepli megalakulásának huszadik évfordulóját a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK). A jubileum alkalmából rendezvénysorozatot szervezett a MESZK Zala Vármegyei Területi Szervezete. A köztestület célja az egészségügyi szakmák jelen presztízsének növelése. A rendezvénysorozat zárásaként második alkalommal rendezték meg a Bakon Ilona Alapítvány a Nővérekért jótékonysági bált, tájékoztatta lapunkat Vass Mónika vármegyei elnök. Az ápolók képzésében közreműködő alapítványt a bálon személyes részvétellel és támogatói jegy vásárlásával segítették. Szombaton a Véndiófa Vendéglőben 140 zalaegerszegi, nagykanizsai, hévízi, keszthelyi egészségügyben dolgozó kolléga alkotta a vidám, jó hangulatú szakdolgozói közösséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában