Filmajánló

2019.01.17. 15:30

Rontó Ralph és Sylvester Stallone zúzza le a zalai mozikat

Randira készülsz? Netán csak egy jó filmre vágysz? Mutatjuk a legjobb három filmet, amit a megye mozijai kínálnak!

zaol.hu

Creed II.

Miről szól?

Három év telt el az előző film óta, Adonis Creed következő meccsére készül, miközben magánéleti problémái is egyre jobban sűrűsödnek. Rocky Balboa végig Creed mellett marad, aki az orosz Ivan Drago fiával készül szembe szállni. Az összecsapás azért is lesz emlékezetes, mert 30 éve Adonis apját és Rocky barátját maga Drogo ölte meg egy mérkőzés alkalmával.

Kiknek ajánljuk?

Ha láttad az első részt, vagy imádtad az eredeti Rocky-filmeket semmiképp ne hagyd ki! Amennyiben mindegyik kimaradt az életedből, mindenképpen pótold, mielőtt megnézed! Hidd, el nem fogod megbánni!

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Cinema Nagykanizsa

Ralph lezúzza a netet – Rontó Ralp 2.

Miről szól?

Folytatódik a mókás videojáték karakterek kalandjai! Mr. Litwak játéktermébe végre beköltözik az internet, ám nem sokkal később Ralph legjobb barátjának, Vanellope von Cukknak megsérül a játékgépe, így lekapcsolják azt. Az egyetlen út, hogy a kislány visszakapja az otthonául szolgáló Sugar Rush-t, az hogy új kormányt keresnek a géphez. Van azonban egy bökkenő: csakis egy internetes webáruházból tudják megszerezni.

Kinek ajánljuk?

Családi mozizásra tökéletes választás a film. A Disney stúdió most sem hazudtolta meg önmagát, a mozi nemcsak látványos, de izgalmas, eddig ritkán bemutatott témákat feszeget, így nemcsak a kicsiknek lesz jó szórakozás. A stáblistát mindenképpen várjátok végig!

Hol láthatom?

Cinema City – Zalaegerszeg

Fontana Filmszínház – Hévíz

Üveg

A világhírű rendező, M. Night Shyamalan végre összeköti két felejthetetlen filmjét, a A sebezhetetlen és a Széttörvét. Utóbbi végét követően David Dunn, Kevin Wendell Crumb emberfeletti képességekkel bíró énje, a Fenevad nyomába ered. A háttérben azonban Mr. Üveg, azaz Elijah Price alakja bontakozik ki, olyan titkok őrzőjeként, amelyek mindkét férfit számára létfontosságúnak bizonyulhatnak.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szereti az izgalmas thrillereket és elmúlt már 18 éves.

Hol láthatom?

Art Mozi – Zalaegerszeg

Cinema City – Zalaegerszeg

Fontana Filmszínház – Hévíz

Cinema Nagykanizsa

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában