Nem lépnek pályára

2018.03.02. 19:44

Elmarad az Andráshida szombati mérkőzése

Elmarad a szombatra kisorsolt Tarr Andráshida-THSE Szabadkikötő NB III-as labdarúgó-mérkőzés, amit március 21-én pótolnak.

Kerkai Attila

Marad az edzés Hidán is, játszani a füvön nem lehet Fotó: KT

Az NB III Nyugati-csoportban is a hét végén kezdődik a tavasz, de az andráshidaiak már a héten jelezték: nem biztos, hogy alkalmassá tudják tenni pályájukat a szombati találkozóra. Hasonlóképpen volt még nagyon sok klub is a harmadik vonalból, így az MLSZ úgy döntött: abban az esetben, ha a két mérkőző fél meg tudott egyezni a halasztásban, engedélyezi a találkozók elmaradását.

Marad az edzés Hidán is, játszani a füvön nem lehet Fotó: KT

Mint pénteki számunkban Gyarmati András, az Andráshida alelnöke már elmondta, ők megegyeztek a Szabadkikötővel, hogy ne kelljen feleslegesen szombaton Zalába utazniuk, így értelemszerűen az MLSZ hozzájárulásával elmarad a találkozó.

- Jobb lett volna játszani, hiszen úgy élesítettük a csapatot, hogy ezen a hét végén már bajnoki van, ám amilyen pályaviszonyok vannak, valóban balesetveszélyes lett volna futballozni – ezt már Dobos Sándor, az Andráshida vezetőedzője mondta el érdeklődésünkre. – A rajtra egy hetet még várnunk kell, készülünk tovább.

Az, hogy az NB III három csoportjában hány mérkőzést tudnak a hét végén megrendezni, az időjárástól függ majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában