Zöld utat kaptak

2018.06.04. 18:22

Az NB I B-ben indulnak a Nagykanizsai Izzó SE kézilabdázói

Nagykanizsai Izzó SE férfi kézilabda NB II-ben második helyen végzett együttese megkapta a jól megérdemelt ezüstérmeket éremátadó bankettjén, és a csapat – úgy tűnik – indul az NB I B-ben is.

Kühne László

Kiss Gergely (felül, a labdával) és társai az őszt már egy osztállyal magasabb szinten kezdhetik meg Fotó: Szakony Attila/Zalai Hírlap

Varga Sándor, a Zala Megyei Kézilabda Szövetség elnöke immár úgy köszöntötte a kanizsai együttes tagjait, mint NB I B-s résztvevőket, de külön felhívta a figyelmet arra, hogy új bajnokság, új ellenfelek, és új helyszínek lesznek, s mindez összességében még több munkát kíván majd a csapattagoktól.

Ezen információkhoz kapcsolódva kerestük meg Marczinka Csabát, az Izzó SE szakmai vezetőjét, hogy az a bizonyos levél ezek szerint elment…

– Valóban kérelemmel fordultunk a szövetséghez, s onnan azt a választ kaptuk, hogy a versenykiírás alapján mi vagyunk a jogosultak a felsőbb osztályban való szereplésre – válaszolta a sportvezető.

Nos, ilyen kedvező hírek alapján eleve nem volt akadálya egy felhőtlen ünneplésnek, s ehhez még további adalékot szolgáltathatott, mely szerint a férfi ifjúsági III. osztályú bajnokság bronzérmesei a Dél-nyugati csoportban a Nagykanizsai Izzó SE fiataljai lettek Szloboda Judit edző irányításával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában