Frissen Zalából

2021.08.16. 07:00

Major Veronika mesélt pályájáról, Tokióról és terveiről a keszthelyi strandon

Major Veronika sportlövő olimpikon volt a vendége az Aktív strand-sorozat szombati állomásának.

Péter B. Árpád

Major Veronikát és Keczeli Zoltánt dr. Iglódi Endre (jobbról) faggatta a Városi strandon

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Péter B. Árpád

A világ- és Európa-bajnok keszthelyi sportlövőt, valamint edzőjét, Keczeli Zoltánt dr. Iglódi Endre sporttörténész faggatta a Városi strandon. Major Veronika és mestere mesélt például arról, hogy ezer szállal kötődik a Balatonhoz, a városhoz és a térséghez, az olimpikon pedig könnyeivel küszködve kijelentette: bár hívták más klubok is, de soha nem akart eligazolni, máshol élni, mert itt rengeteg szeretetet és támogatást kap.

Major Veronikát és Keczeli Zoltánt dr. Iglódi Endre (jobbról) faggatta a Városi strandon
Fotó: Péter B. Árpád / Zalai Hírlap

Az is kiderült, Veronika a tokiói olimpia után augusztusban még pihen, utána viszont kemény munka kezdődik, hiszen szeptemberben előbb Budapesten, majd a gyenesdiási lőtéren vár rá fontos megmérettetés, a távlati cél pedig Párizs, és a 2024-es olimpia.

Később a vendégeket streetball, frizbi, aquafitness, strandfoci és vízi akadályverseny várta, Kovács Szabolcs fő szervező, Keszthely turisztikai tanácsadója pedig elmondta, hasonló élményekkel, vizes és szárazföldi kihívásokkal a következő két szombaton is találkozhatnak a sportos látogatók, akiket élménykuponok várnak, amelyekkel kedvezményesen kipróbálhatják a Városi strand attrakcióit, akár a nyári hógolyózást is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában