Serdülő birkózók jönnek

2021.11.19. 20:00

Országos birkózóbajnokságot rendeznek Zalaegerszegen

Újra országos birkózóbajnokságot rendeznek Zalaegerszegen, ugyanis szombaton a Kölcsey-gimnáziumban tartják meg a serdülő korosztály idei kötöttfogású magyar bajnokságát, a II. Zrinszki Alapítvány Kupáért.

Kerkai Attila

Legutóbb két éve rendezett ob-t a ZBSE Fotó: Szekeres Péter

Fotó: Szekeres Péter

Utoljára 2019-ben rendezhettek magyar bajnokságot Zalaegerszegen a birkózók számára. Akkor a diák korosztályú fiatalok számára rendezett jól sikerült erőpróbát a Zalaegerszegi Birkózó SE a Magyar Birkózó Szövetséggel közösen, ezúttal pedig a serdülőké lesz a főszerep. A Zalaegerszegi Kölcsey Ferenc Gimnáziumban szombaton 10.30 órakor kezdődnek a küzdelmek, és 11 súlycsoportban mérik össze tudásukat a résztvevők, akik jogot szereztek az ob-n való indulásra.

Legutóbb két éve rendezett ob-t a ZBSE Fotó: Szekeres Péter

A bajnokság apropóját kihasználva, az idén 100 éves MBSZ ez alkalomból adja át a Zalaegerszegi Birkózó SE-nek a centenáriumi zászlót és díszoklevelet, valamint elismeréseket is átadnak azoknak, akik az egerszegi birkózósportot eddig is segítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában