King of the ring

2023.02.21. 18:28

Szombaton küz­dő­sport­gála kezdődik a Cserhátiban

Hangzatos, „King of the ring” elnevezéssel rendeznek küzdősportgálát a hétvégén a Russay-csarnokban.

Kühne László

Horváth Ferenc

Fotó: Kühne László

A Cserháti SZKI tornacsarnokában február 25-én, szombaton délelőtt 8.30 órától kezdődik a rendezvény, melynek java a szervezők tájékoztatása szerint késő délután, valamint este következik: ezekben az órákban négy kiemelt, egy­aránt címért zajló mérkőzésre is sor kerül majd a ringben: a mérkőzések résztvevői különböző kategóriákban, illetve más-más szervezetek övéért mérkőznek meg. 

A küzdősportgála minapi sajtótájékoztatóján Horváth Ferenc, a rendezvény fő szervezője elöljáróban elmondta: a versenynap első felében az utánpótlást láthatja majd a közönség, ekkor fiatalok lépnek a ringbe. És a rendezvény nemzetközi besorolásának megfelelően a házigazda magyarokon kívül láthatunk majd versenyzőket például cseh, román, valamint ukrán színekben is. Összesen csaknem 150 sportoló mutatkozik be a rendezvény keretében. 
Horváth Ferenc kiemelte még: a különböző küzdősportszervezetek meccsei mellett lesznek K1-es párharcok is, a programra kibővített nézőtéren pedig háromszáznál is többen kényelmesen elférnek, és végigizgulhatják az összecsapásokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában