Három év szünet után újra játszottak

2024.01.04. 13:00

A kanizsai középiskolások csapatai csaptak össze

A Nagykanizsai Szakképzési Centrum Zsigmondy Vilmos Technikumában a mostani tanévben ismét megrendezhették a város középiskolás csapatai között a Zsigmondy Kupa – Fekete Szabolcs Futsal Emléktornát.

Kühne László

A Cserháti-iskola győztes együttese

Forrás: ZH

– Három kimaradt esztendő után sikerült ismét megrendeznünk az emléktornát – fogalmazott a szervezők részéről Váradi Gábor testnevelő tanár. – A mérkőzéseket a futsal sportágának kellékei és szabályai szerint játszották, s legalább ennyire fontos, hogy a kanizsai középiskolák a kollégákkal együtt végig partnerek voltak a sportrendezvény sikere érdekében. Persze, az sem mellékes, hogy a Zsigmondy-csarnokban a hangulat is a korábbi szép időket idézte a találkozók alkalmával, melyek színvonalban, látványos elemekben ezúttal sem szenvedtek hiányt. 

A csoportmérkőzések után a tornán következhettek a hely­osztók, s az alábbi eredmények születettek. 

Az 5. helyért: Zsigmondy Technikum Kék – Zsigmondy Technikum Sárga 2-1. Bronzmérkőzés: Thúry György Technikum – Piarista Gimnázium 2-1. Döntő: Batthyány Lajos Gimnázium – Cserháti Sándor Technikum 2-3. 

A győztes cserhátisok (képünkön) csapatát Üst Zalán, Horváth Áron, Ribarics Balázs, Ódor Gergő, Fazekas Roland, Matyovszky Péter, Horváth Kornél, Bódi Bálint, Dömötör Patrik, Mismás Dávid és Soós Dávid Béla alkotta Horváth Zsolt testnevelő vezetésével. 

A tornán különdíjakat is kiosztottak, amelyek alapján a legjobb mezőnyjátékos Üst Zalán (NSzC Cserháti Sándor Technikum), a legjobb kapus Zsiborás Gábor (Batthyány Lajos Gimnázium) lett, míg a gólkirályi címet Horváth Kornél (NSzC Cserháti Sándor Technikum) szerezte meg négy találattal, a díjakat pedig Geilinger Sándor, a NSzC Thúry György Technikum testnevelő tanára adta át a csapatoknak, valamint a játékosoknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában