Nem jött össze egyetlen győzelem sem

2024.02.21. 13:36

Ez nem a zalai sakkozók fordulója volt

A sakkozóknál beindult a hét végén a nagyüzem, hiszen nem csak a legmagasabb osztályban, hanem az NB I. és az NB II.-ben is teljes fordulót rendeztek. Zalai szempontból nem mondhatni, hogy sikeres lett volna ez a játéknap...

Kerkai Attila

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A Szuperligában (erről már beszámoltunk) a címvédő Tuxera Aquaprofit NSK mégha minimális, de vereséget szenvedett a Sentimento Ajka BSK-tól, de megtartotta vezető pozícióját a kanizsai csapat.

Az NB I-ben szintén ez a két csapat, azaz a második együttesek csaptak össze, és itt is minimális ajkai siker született. A Z. Csuti Hydrocomp SK balszerencsés vereséget szenvedett, hiszen vezetett és nyerésre is állt, de az utolsó két partiban elvesztette a csapatpontot.

Az NB II.-ben az ajkaiak harmadik vonala is zalai ellenféllel találkozott, itt is hazai siker született a Z. Baki Agrocentrum ellen, a Keszthelyi Spartacus pedig a HVSE III.-tól kapott ki.

NB I. Charousek csoport:

Sentimento Ajka BSK II. - Tuxera Aquaprofit NSK II. 6.5:5.5
Ajka.
Kanizsai pontszerzők. Győztek: Aczél, Bodó B., Sipos. Döntetlent értek el: Horváth Cs., Markoja, Bodó N., Krutti, Hardicsay.

Z. Csuti Hydrocomp SK - Komlói BSK 5.5:6.5
Zalaegerszeg.
A Z. Csuti pontszerzői. Győzött: Dobos. Döntetlent ért el: Mészáros T., Nagy K., Pogány, Csiszár Z., Horváth S., Forgó É., Boronyák, Tér M., Böröcz.

NB II. Széchenyi csoport:

Sentimento Ajkai BSK III. - Z Baki Agrocentrum 8.5:3.5
Ajka.
A Z. Baki Agrocemtrum pontszerzői. Győzött: Kókai. Döntetlent ért el: Bárdossi, Preisz B., Cseke, Csiszár A., Mázsa.

Haladás VSE III. - Keszthelyi Spartacus SK 10:2
Szombathely.
A Spartacus SK pontszerzői. Győzött: Németh Zs. Döntetlent játszott: Rózsa P., Vajda L.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában