Még négy forduló a szezon a labdarúgó NB III.-ban

2024.05.04. 08:30

A Paks II. látogat Kanizsára, a ZTE II. pedig Balatonfüreden játszik

A labdarúgó NB III.-ban a 27. forduló következik a hétvégén, vagyis minden csapatra négy mérkőzés vár még ebben a szezonban.

Varga Andor

Kék szerelésben a kanizsai Szökrönyös Dániel a Gárdony elleni meccsen

Fotó: Szakony Attila

A Délnyugati csoportban az utóbbi hetekben kedvező helyzetbe küzdötte magát a tavalyi bronzérme megismétlésére készülő FC Nagykanizsa. Gombos Zsolt csapata 6 mérkőzés óta veretlen, közben négyszer nyert, míg az üldöző Dunaföldvár és Kaposvár többször pontokat vesztett.

– Kialakult velük szemben 4, illetve 5 pontos előnyünk, de ez még „lőtávol”, mindent meg kell tennünk, hogy a távolság legalább ne csökkenjen – mondta a kanizsai vezetőedző. – Vasárnap nem vár ránk könnyű meccs, az a Paks II. látogat hozzánk, amely a legutóbbi fordulóban éppen a Dunaföldvárt verte meg. A legjobbunkra lesz szükség, csakis ez a teljesítmény hozhatja meg a győzelmet.

Ugyancsak vasárnap és 17 órakor lép pályára a ZTE FC II. az Északnyugati csoportban. A kék-fehérek edzője, Koller Zoltán elmondta: a fiatalokkal utaznak Balatonfüredre, és elszántan küzdenek majd minden labdáért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában