Hévíz

2014.10.13. 17:38

Ismét Papp Gábornak szavaztak bizalmat a hévíziek

Hévíz - Hévízen ismét Papp Gábornak (Fidesz-KDNP) szavaztak bizalmat a választópolgárok, a képviselő-testületbe a négy Fidesz-KDNP pártszövetséget képviselő tag mellett két független induló is bejutott, egy tag először vesz részt a munkában.

Varga Lívia

A választási aktivitás az országosnál és a zalainál nagyobb volt a fürdővárosban, a jogosultak csaknem fele nyilvánított véleményt az urnáknál.

– Köszönöm, hogy a hévíziek folytatásra érdemesnek találták az elmúlt 4 év munkáját és ismét bizalmat szavaztak nekünk – bocsátotta előre Papp Gábor. – Ahogy a kampány során, úgy a jövőben is a város fejlődésére, fejlesztésére koncentrálunk, amiben a kormány, valamint a szakminisztériumok is maximálisan támogatnak bennünket, úgy gondolom tehát, hogy Hévíz fejlődése a jövőben is töretlen lesz. Tovább dolgozunk közlekedési koncepciónk megvalósításán, a sportturizmusban lerakott alapok továbbvitelén, és az egregyi városrészben megvalósuló sok százmillió forintos beruházáson. A testület jövő héten alakul meg.

Önkormányzati választás - Zala megye (óráról órára)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!