Hírek

2013.11.17. 16:05

Koraszülöttek világnapján

Zalaegerszeg - Szombaton családi nappal folytatódott a koraszülöttek világnapjához kapcsolódó program a megyeszékhelyen.

Ume Anett

A látogatók részt vehettek a mozgásfejlesztő Bóbita-foglalkozáson, mely fontos a koraszülöttek esetében, nekik nagy szükségük lehet a mozgáskoordinációban való felzárkóztatáshoz, a mozgások fejlesztéséhez.

Folyamatos Workshop is működött, ahol a szülők tehették fel kérdéseiket a szakembereknek. Többek között logopédus, pszichológus, hordozási tanácsadó, mozgásfejlesztő, és korai fejlesztő várta válaszaival az érdeklődőket.

A rendezvényen bemutatkozott a Keszthelyi Szemfüles Fejlesztő Kuckó, a Napsugár Gyermeknevelési és Ismeretterjesztő Alapítvány és a Nyitott Ház is. , mondta Bengő Hajnalka a Korán érkeztem Közhasznú Egyesület elnöke.

" Koraszülött vagyok. Ők a családom!" címmel fotópályázatot is indított az egyesület, melyre 43 család jelentkezett fotókkal. A képekből kiállítást nyitottak, melyet a jövő hét végéig lehet megtekinteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!