Hírek

2014.09.24. 17:30

Zala Szépe 2014 - A szving eleganciája és a szépségverseny

Zalaegerszeg - Imádja Sinatra dalait, ezért nagyon örül annak, hogy a zalaegerszegi közönség előtt is bemutathat belőlük néhányat. A The Voice című televíziós tehetségkutatón feltűnt Gájer Bálint a Zala Szépe döntőjének egyik közreműködője lesz.

Gyuricza Ferenc

A fiatal énekes számára a The Voice első szériája hozta meg az országos ismertséget, a 2012 őszén indult versenyben a második helyen végzett. A marcali születésű fiatalember már ott bizonyította, hogy rajong a szving iránt, s azóta számos alkalommal közönség előtt is bizonyíthatta, hogy ez a műfaj áll legközelebb a szívéhez.

– A Hello Budapest program részeként augusztusban a MOM Kulturális Központban mutattuk be először a Sinatra-Szívtiprók koncertet, ahol a Stúdió 11 zenekar kíséretével több hazai énekes, köztük jómagam is vállalkoztunk arra, hogy Frank Sinatra dalait adjuk elő. Ennek a koncertnek a speciális változata lesz látható és hallható Zalaegerszegen, a Zala Szépe döntőjében, ahova Vastag Tamással és Lányi Lalával hármasban kaptunk felkérést a közreműködésre.

Gájer Bálint azt mondja: a szving eleganciája nagyon jól illik az olyan exkluzív és nívós programokhoz, mint amilyen egy szépségverseny. Az énekes jól ismeri ezen csillogó rendezvények világát, többek között azért is, mert párja, a Zala Szépe verseny házigazdája, Ötvös Brigitta a legrangosabb hazai szépségversenyek egyikének, a Miss International Hungary-nak volt nyertese.

– Miután a nézők sorában várhatóan különböző korosztályok képviseltetik magukat, a saját blokkomat úgy állítom össze, hogy az kellően változatos legyen – mondta az énekes. – Természetesen a főszerepben Sinatra dalai szerepelnek, de próbálok becsempészni egy-egy mai dalt is, például az Adele által énekelt Skyfall-t, vagy Bruno Mars valamelyik közismert slágerét.

Gájer Bálint szólt arról is, hogy jelenleg első önálló lemezének bemutatójára készül, erre ugyancsak a MOM Kulturális Központban kerül sor október 9-én.

Zala Szépe 2014: Szving dalok Frank Sinatra stílusában

Út a Zala Szépe-döntőig - fotók

Zala Szépe: döntő szombaton

Közöttük van a 20. Zala Szépe

Zala Szépe 2014 közönségszavazás ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!