Hírek

2017.01.04. 15:15

Jól sikerült a Crazy együttes Rolandot támogató akciója

Zalaudvarnok - A Crazy zenekar is csatlakozott lapunk gyűjtőakciójához, amellyel a súlyos motorbalesetet szenvedett zalaudvarnoki Németh Rolandot támogattuk.

Zalai Hírlap

A Zalai Hírlap gyűjtése karácsony előtt lezárult, s mint arról beszámoltunk, át is adtuk a családnak az olvasóink által összegyűjtött, közel 2,3 millió forintot. A környékbeli fiatalokból álló Crazy zenekar ezt követően, december 30-án rendezett - Éder Gabee vendégszereplésével - jótékonysági bált a zalaudvarnoki kultúrházban, amelynek bevételével Roland családját támogatták. Az est, amelyen Roland és családja is megjelent, várakozáson felüli sikert aratott.

A 16 éves Németh Roland átveszi a becsületkasszát Dóczi Anitától, a Crazy zenekar énekesétől

Mint Óvári Tamás, az együttes operatív vezetője elmondta, a becsületkaszában 261 ezer forint gyűlt össze. Mindenki lehetőségeihez mérten adakozott, a gyűjtődobozban ötszázas és tízezres címlet egyaránt akadt. A pénzt a jótékonysági bál egyik ötletgazdája, az együttes énekesnője, a zalaudvarnoki Dóczi Anita adta át a családnak. A gyűjtés mellett Gécsek Attila vállalkozó is felajánlotta a fogyasztás hasznát, az ebből származó 110 700 forintot szintén átadták már Rolandnak. A zalaudvarnoki részönkormányzat által ugyancsak felkarolt jótékonysági bál révén tehát összesen 371 700 forinttal sikerült támogatni a családot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!