Homokkomárom

2016.12.12. 14:24

Méltó körülmények a végső búcsúhoz

Homokkomárom – Felújították a ravatalt a község temetőjében. A renoválás következő lépéseként tavasszal az épület külső festésére is sor kerül.

Szabó Zsófia

Sipos-Takács Erika alpolgármester elmondta: a közelmúltban fejeződött be a ravatalozó tetőszerkezetének komplett cseréje. A korszerű cserepek a korábbi zsindelyeknél jóval időtállóbbak.

– Ezzel egy időben új ereszrendszert is építtettünk – jelezte az alpolgármester, hozzátéve: az esővíz elvezetését nemcsak az új eresz segíti, de az épület körüli zöldterület árkolása is, aminek köszönhetően immár nem folyik a ravatalozó alá a csapadék.

Modern tetőt építettek a ravatalozóra, amit tavasszal új színt is kap. A felújításról Sipos-Takács Erika alpolgármester beszélt. Fotó: Gergely Szilárd

– A rendbetétel félmillió forintba került, amelynek nagy részét saját költségvetésből, illetve némi állami támogatásból finanszíroztunk – így Sipos-Takács Erika, aki jelezte azt is: az önkormányzat tervei közt szerepel még, hogy kerítést építenek a temető köré.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!