Horoszkópok

2016.08.07. 15:53

Napi horoszkóp - Helló, Kos, új szerelmi hódítás a láthatáron!

A Nyilas próbáljon a jó dolgokra koncentrálni, ma fontos lesz a pozitív gondolkodás.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Új ismeretség, szerelmi hódítás a láthatáron! Nem biztos, hogy egy hosszú távú románcról van szó, de mindenesetre remekül fogják magukat érezni egymással, az biztos!

Bika (április 21.-május 20.) - Jó pár megpróbáltatásnak teszi majd ki a mai napon az élet, de nem tehet mást, mint hogy büszkén állja ezeket. A jutalma a nyugodt családi légkör lesz este az otthonában.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Egyszerű, világos és lényegre törő legyen ma, mert különben a hallgatósága könnyen félreértheti a mondanivalóját. Beszéljen az otthoniakkal vagy a kollégáival.

Rák (június 22.-július 22.) - Meggyűlik a baja ma az elektromos készülékekkel, de ezen aztán végképp nem szabad idegeskednie, ugyanis úgysem tehet ellene semmit. Körültekintően válasszon újat!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Talán most nem szabadna továbbgondolnia a dolgokat, örülnie kellene annak, aminek a birtokában van. Ha kockáztat, könnyen elveszítheti azt is, amit már megszerzett!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Hajlamos lehet az érzelmi problémák elől a munkájába menekülni. Ez általában beválik, de nem most. Lehet, hogy ezúttal inkább meg kellene beszélnie a dolgot valakivel.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Egészen jól halad valamiben, hála az új felállásnak. Amire figyelnie kell most már, az az, hogy tartsa is ezt a tempót, és ne engedje át másnak az irányítást. Ez az ön sikere!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ha folyton undok a családtagjaival, akkor előbb-utóbb el fognak távolodni egymástól. Meg kellene értenie, hogy senki sem egyforma, mindenki más és más személyiség.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Próbáljon a jó dolgokra koncentrálni, ma fontos lesz a pozitív gondolkodás. Így különösen sok feladatot el tud majd intézni, és megmenti magát a további munkától.

Bak (december 22.- január 20.) - Markáns döntést hozott a múlt héten, amitől máris eltáncolna. Nem szabadna azonban ilyen gyorsan megfutamodnia, hiszen még azt sem tudja, hogy mi sül ki a dologból.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Az eddiginél szorosabbra fűzi valakivel a viszonyt. Nem kell egyből szerelmi ügyre gondolni, lehet egy kolléga vagy ismerős az illető, akivel a közelmúltban volt egy vitája.

Halak (február 21.- március 20.) - A mai nap a barátokról fog szólni. Jól fogja érezni magát, és a munkáról szinte teljesen meg is feledkezik. Még az is lehet, hogy valakivel többről van szó, mint barátság.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!