Koncertajánló

2014.05.04. 16:15

Három nap rockzene

Hazánkban idén sem lesz Metalfest Open Air, ezért a heavy metal kedvelőinek Csehország kínálja a lehetséges alternatívát, ha részt kívánnak venni a stílus egyik legnagyobb európai rendezvényén.

Gyuricza Ferenc

Az idei Metalfest Open Air hazánkhoz legközelebbi helyszíne ezúttal is a csehországi Plzen lesz, ahol május 30. és június 1. között a heavy metal irányzatának kéttucatnyi nemzetközi élvonalhoz tartozó és feltörekvő képviselője, illetve néhány helyi zenekara lép fel. A háromnapos program legnagyobb sztárja a horror-rock nagymestere, a zenéje mellett a látványos színpadi show-jai révén is elhíresült Alice Cooper lesz, de fellép még többek közt a 30 éves jubileumát különleges programmal ünneplő német Rage, a tavaly novemberben hazánkban telt házas koncertet adott Powerwolf, illetve a black-metal műfajának kultikus képviselője, a Csihar Attila révén magyar énekessel felálló norvég Mayhem is.

A Metalfest Open Air közreműködőinek többsége idén egyáltalán nem szerepel a hazai koncertszínpadokon.

 

Címkék#Zene#rock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!