Sport

2011.10.18. 16:58

Röplabda: a gyenesi lányok sikeres debütálása

A Tapolcán megrendezett XIV. Bogdán Miklós női röplabda emléktornán a Gyenesdiási Kinizsi SK a harmadik helyen végzett, a következő hét végén pedig újabb sikerrel rukkoltak ki a lányok.

Góth Imre

A Gyenesdiás csapata is nevezett – ráadásul első alkalommal – a Veszprém megyei Röplabda Szövetség által kiírt ifjúsági Dunántúl-bajnokságra. A Balaton-partiak hazai mérkőzéseiket Keszthelyen, a Nagyváthy-szakközépiskolában bonyolítják. Az újonc Gyenesdiás – mivel még csak most ismerkedik a bajnoksággal és az abban részt vevő csapatokkal – a tisztest helytállást tûzte ki célként maga elé, ehhez képest az első fordulóban, melyet maga rendezett meg, mindjárt győztesen mutatkozott be.

Az elmúlt hét végi, keszthelyi játéknapon ugyanis a Gyenesdiás mindkét mérkőzését szép csapatjátékkal, magabiztosan nyerte meg.

A forduló eredményei: Gyenesdiási Kinizsi SK–Ajka Team 3:0 (25-8, 25-22, 25-16). Gyenesdiási Kinizsi SK–Győri Baross 3:1 (25-16, 21-25, 25-23, 25-17). Ajka Team–Győri Baross 0:3 (11- 25, 13-25, 17-25).

A Gyenesdiási csapat összeállítása: Csehi Angéla, Csordás Anna, Fatér Nóra, Födő Viktória, Héri Sára, Horváth Zita, Marth Dominika, Németh Zsófia, Tóth Lakits Petra, Tótok Barbara. Edzők: Takács József, Király András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!