Sport

2013.11.15. 17:40

Huszonnégy óra futball és emlékezés

Zalaegerszeg - Sorra teszik közzé a szervezők az évenként ismétlődő teremlabdarúgó tornák újabb kiírásait. A Szerszámsziget Szív Kupa 24 órás tornát például már ötödször rendezik meg.

Kerkai Attila

Az új év első napjaiban az elhunyt magyar sportolók emlékére rendeznek egyre népszerűbb teremlabdarúgó-tornát a megyeszékhelyen.

A tavalyi Szív Kupa egy pillanata. Nem kis kitartást kívánó torna. Fotó: ZH-archív

Az V. Szerszámsziget Szív kupa 24 órás viadal 2014. január 10-én 20 órakor kezdődik majd a Kölcsey-gimnáziumban, és másnap 20 órakor ér véget. A szervezőktől, Luki Andrástól és Udvarhelyi Andrástól megtudtuk, 24 csapat jelentkezését tudják fogadni, melyekből négy csoportot alakítanak majd ki a nem kis kitartást is igénylő viadalon. Várhatóan az idén is lesznek megyén kívüli csapatok. A legutóbbi eseményen egy szombathelyi futsalcsapatban a magyar válogatott Koman Vladimir is pályára lépett.

Januárban az elhunyt zalai sportolóknak is emléket szeretnének állítani, így a csoportokat Bolemányi Jánosról, Bán Istvánról, Szabó Rezsőről és Csányi Imréről nevezik el. A gimnázium aulájában a torna idejére emlékhelyet alakítanak ki a sportolók arcképeivel, ahol mécses és gyertyagyújtással lehet megemlékezni rájuk.

Jelentkezni december 13-ig lehet még a szervezőknél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!