Sport

2015.06.26. 11:59

Kovács Marcell és Veiland Violetta is utazik Kolumbiába

Zalaegerszeg - Lezárult a válogatási időszak, és eldőlt ki az a 12 ifjú atléta, aki indulhat Kolumbiába az ifjúsági világbajnokságra. Két zalai atléta is közöttük van.

Kerkai Attila

Veiland Violetta, a Zalaszám ZAC kiváló súlylökője idén szinte minden alkalommal teljesítette a 15 m-es kiküldetési szintet, amire a zalaegerszegi ifi magyar bajnokságon még jócskán rátett, hiszen 15,70 m-es dobással bizonyította jó formáját Bognár Szabolcs edző tanítványa.

Veiland Violetta (ZAC)

Kovács Marcell (KVDSE). Fotó: Katona Tibor

A másik zalai utazó, a Keszthelyi VDSE középtávfutója, aki legutóbb Zalaegerszegen óriási futással, egyéni csúccsal 1:53,24 perces idővel lett országos bajnok 800 méteren. És ezzel a válogatott szakvezetését is meggyőzte, hogy őt is érdemes indítani Caliban. Kovács Marcellt és edzőjét, dr. Kardos Józsefet is nagy örömmel töltötte el a bejelentés és készülnek immár az ifi vb-re, melyet július 15-19. között rendeznek meg a kolumbiai városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!