Sport

2015.10.06. 15:50

Szoros mérkőzésen dőlt el a rangadó - A ZTE FC-Angels idegenben verte az NTE-t

Nagykanizsa - A Nagykanizsai TE 1866 női NB II-es labdarúgó együttese megyei rangadó keretében fogadta a ZTE FC Angels csapatát, a találkozó pedig végül ha szorosabban is, mint szokott egerszegi sikert hozott.

Kühne László

NTE 1866–ZTE FC Angels 1-2 (0-0)

Nagykanizsa, 50 néző. Jv.: Halász L.

NTE: Balassa Sz. – Takács P., Veres, Balassa A., Balassa D., Takács D., Szollár, Szabó Zs., Somogyi Zs. (Vittman), Balogh E. (Kunics), Hozlár (Halász). Edző: Benedek József.

ZTE: Fülöp – Szalai D., Kerkai, Gerencsér P., Szegedi (Kovács K.), Lukács V. (Gángó), Harmath, Lempeg, Gáspár, Király, Bogdán. Edző: Kostorják Zsolt.

Gáspár Krisztina (kékben), a ZTE FC-Angels játékosa és a második gól szerzője bombáz kapura a zalai rangadón Veres Vivien, az NTE játékosa mellett. Az egerszegiek szoros meccsen nyertek Fotó: Gergely Szilárd

A Nyugati csoport zalai rangadójára láthatón jól felkészült ellenfeléből a hazai együttes, így kimondottan jó első félidőt produkáltak a felek. Az NTE ugyanakkor hiába próbálkozott, a ZTE FC jól szűrte meg támadásait, mi több, két nagy helyzetük még a kékeknek volt, melyeket Balassa Szabina hárított bravúrral. A gól nélküli döntetlennel zárult első játékrész alapján úgy tűnt, az a csapat nyer, amelyik előbb hibára kényszeríti ellenfelét.

A második negyvenöt percben aztán már az elején átvette az irányítást a Zete és a 49. percben egy gyorsan elvégzett szabadrúgással meg is szerezte a vezetést Kostorják Zsolt együttese. Ez meg is határozta a találkozó további menetét, a hajrához közeledve egy hibából pedig ismét betaláltak az egerszegiek, amivel el is döntötték a mérkőzést.

Gólszerzők: Halász D., illetve Király, Gáspár Jók: Balassa D., Takács D., illetve Gerencsér (a mezőny legjobbja), Kerkai, Gáspár, Király.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!