Sport

2016.10.27. 15:37

Körmend - ZTE KK: minden vendégjegy elkelt a derbire

Nem meglepő módon már csütörtökön elkelt minden vendégjegy a szombati (18.00), Egis-Körmend-Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabda örök rangadóra.

Kerkai Attila

A házigazda 230 belépőt biztosított a zalai drukkerek számára, s mint korábban megírtuk kedden és szerdán a ZTE KK bérletesei élveztek elővásárlási jogot ezekre. A megmaradt jegyeket csütörtökön és pénteken tervezték értékesíteni. Mint érdeklődésünkre Stárics Kornél, a zalaiak ügyvezetője elmondta, nagyjából száz jegy maradt meg, amit a bérletesek nem vittek el, de csütörtökön a reggeli órákban már ezek is elfogytak...

A sportvezető azt is elmondta: arra kérik a zalai szurkolókat, hogy belépő nélkül senki nem keljen útra szombaton, hiszen a vendégszektorba több embert nem engednek be. Az érdeklődés tehát most is a megszokott a két régi rivális csatája iránt. A Körmend és a ZTE KK kerete is átalakult a nyáron, a szezon során pedig most először mérkőznek meg egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!