Sport

2015.06.28. 11:39

Vasiak nyerték a Termál Kupát - Kilencedik alkalommal rendezték meg a kispályás labdarúgó tornát

Bázakerettye – A csoportmérkőzések négy pályán zajlottak, majd helyosztók döntötték el a végső sorrendet. A dél-zalai településen szombaton rendezték meg a IX. Termál Kupa kispályás labdarúgó tornát.

Gyuricza Ferenc

A megye egyik legszínvonalasabb nyári kispályás rendezvényére Zalából és Vasból 24 csapat nevezett. Voltak baráti társaságok, s olyan együttesek is, amelyek hasonló tornákon elért komoly eredményeik révén már régen beírták nevüket a térség sporttörténetébe.

– A Termál Kupa sorozata Horváth Zoltán ötlete alapján, helyi kezdeményezésre született, s a sportteljesítmény mellett a baráti kapcsolatok ápolását, valamint a szórakozást, és a kikapcsolódást is szolgálja – mondta Marketti Zsombor, az idei torna főszervezője. – Emiatt családi nappal is egybekötöttük, a résztvevőket és családtagjaikat, ismerőseiket a strandunk is várta.

A narancs mezes lovásziak küzdelme a részben helyi tagokból álló Netegezzé FC csapata ellen. Fotó: Gyuricza Ferenc

A rendezvény ezzel együtt is a futballról szólt, rengeteg izgalmas és színvonalas mérkőzést láthatott a közönség. A döntőre kora este került sor, a Sibaris Sárvár és a lenti Team Belucci összecsapása előbbiek győzelmét hozta, így a IX. Termál Kupa nyertese a vasi csapat lett, míg harmadik helyen Kicsehi és a zalaegerszegi Glória Bútordiszkont végzett. A torna legjobb mezőnyjátékosa Horváth Balázs (Team Belucci), kapusa Velladics Krisztofer (Sárvár), a gólkirálya 13 találattal a szintén sárvári Koronczai Roland lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!