Előzni akart a Suzuki, de egy úthengerbe hajtott (képgalériával, frissítve 16:58)

Nagykapornak - Szerdán a reggeli órákban Nagykapornak és a padári elágazó között úthengerbe hajtott egy Suzuki típusú személygépkocsi - a mentők egy sérültet vittek kórházba.

zaol.hu

Az úthenger körülbelül egy kilométerre Nagykapornaktól halad Keszthely irányába, amikor egy Suzuki típusú személygépkocsi hátulról nekiment. 

A rendőrség délután kiadott hivatalos közleménye szerint a baleset reggel 8 óra 25 perckor történt, s a  Suzki Swift-et egy  32 éves hölgy vezette. A kocsi  Nagykapornak irányából Keszthely felé haladva  az előtte haladó úthengert szándékozta megelőzni.

Amikor meglátta, hogy szemből érkezik egy másik személygépkocsi, fékezett, de a fékezés ellenére is nekiütközött autója jobb elejével az előtte haladó munkagép bal hátuljának.

Az ütközés következtében a Suzuki jobb első ülésén utazó 39 éves nő nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A helyszínelés idejére a forgalmat lezárták, az autókat Nagykapornaknál Misefa irányába terelték el a rendőrök. 

A baleset körülményeinek tisztázására a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon vizsgálatot indítottak.







KÉPGALÉRIÁNK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A FOTÓKRA!

Információ és fotók: Pezzetta Umberto



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!