Bulvár-celeb

2024.07.03. 19:12

Szabó Zsófi titkokat árult el a házasságáról

Nagyon komoly mélypont volt számára, hogy nem tudta megmenteni a házasságát.

MW

Izgalmas és egyedi videó podcastot indít a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A TV2 Play-en tíz héten át jelentkező új műsor háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna, aki minden epizódban egy-egy hírességet mutat be megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket.

A szerdai adás vendége Szabó Zsófi volt, aki hosszú évek után tért vissza a TV2 csatornájához.

Szabó Zsófi 2016 októberében, Nyíregyházán házasodott össze Kis Zsolttal, 2017 decemberében megszületett gyermekük, Kis Mendel. 2021 januárjában bejelentette, hogy elválik férjétől, akivel habár már szakítottak, még mindig jó a kapcsolata.

Mi nagyon jóban vagyunk, és azt hiszem, jól döntöttem, amikor megfogalmazódott bennem, hogy tőle szeretnék gyermeket.

Ő nagyon jó apuka, pont ma reggel, az oviba menet mondtam a kisfiamnak, hogy az apukáját mindig nagyon fogom szeretni, mert neki köszönhetem őt, Mendel az én ajándékom. Szerintem nagy dolog felülkerekedni a sértettségen, a fájdalmon és nem köpködni egymásra. Mi nagyon szorosan fogjuk egymás kezét" - kezdte a TV2 Titkok Ramónával című podcastműsorban, aki bevallotta, hogy közös fiukért is próbálta megmenteni a házasságát.

"Nagy hiba lenne szülőként úgy, hogy van közös gyerek, nem megpróbálni megmenteni egy házasságot. Megrázós típus vagyok, akkor nézek ki a legjobban, amikor a legrosszabbul vagyok.

Olyankor minden este sírok.

Egyszer anyukám mondta, hogy mindig talpra állok, nagyon erős vagyok. Neki elhiszem" - vallotta be a Mokka műsorvezetője Lékai-Kiss Ramónának.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!