Az EB nyitónapján debütál a Puskás sorsjegypár

2024.06.14. 20:37

Legendás magyar labdarúgó ihlette a Szerencsejáték Zrt. legújabb termékét

A termékportfólióban egyedülálló sorsjegypárt vezetett be a labdarúgó Európa-bajnokság kezdetére időzítve a Szerencsejáték Zrt., amellyel a társaság a világhírű magyar labdarúgó, Puskás Ferenc személye és páratlan teljesítménye előtt tiszteleg. Az ünnepélyes sajtótájékoztató keretében bemutatott új kaparós sorsjegypár két tagján a legendás sportoló portréja és autogramja mellett a karrierje legfontosabb momentumai is visszaköszönnek.

MW

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Új, exkluzív kivitelű sorsjegypárossal ajándékozza meg a nemzeti lottótársaság a futball szerelmeseit és mindazokat, akiket büszkeséggel tölt el a magyar labdarúgás aranykora. A labdarúgó Európa-bajnokság kezdetére való időzítés nem véletlen, hiszen ilyenkor az emberek hétköznapjait és beszélgetéseiket is még jobban áthatja a foci, így 

a legújabb sorsjegypár nemcsak a szurkolók magyar labdarúgásba vetett hitét erősítheti, hanem azok számára is izgalmas perceket szerezhet, akik kevésbé rajonganak ezért a sportágért, de előszeretettel vásárolnak kaparós sorsjegyet. 

„14 éve nem volt sport, illetve foci tematikájú sorsjegyünk” – mondta a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója a labdarúgó legenda szülőházához közeli, kispesti Bozsik Arénában tartott ünnepélyes sajtótájékoztatón.

Forrás: Szerencsejáték Zrt.

 Mager Andrea kiemelte, „a Puskás sorsjegyek valódi értékét az adja, hogy megjelentetésükkel egy olyan világhírű nemzeti sportoló személye és munkássága előtt tiszteleghetünk, aki alapjaiban határozta meg a magyar labdarúgást, egyszersmind növelve annak nemzetközi presztízsét”. Mint kifejtette, 

a társaság számára fontos volt, hogy az új termék méltó módon elevenítse meg a sportikon alakját, ezért olyan különleges kivitelezési formát és grafikai megoldásokat választottak, amelyek vizuálisan is közvetítik az üzenetet, miszerint „a legenda bennünk él”. 

A lottózókban és a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein június 14-től megvásárolható Puskás sorsjegypár két árkategóriában válik elérhetővé a játékosok számára. Az ötszáz forintért beszerezhető kaparóssal a 25 millió forintos főnyeremény mellett négy 1 milliós jutalom is elvihető.  Az ezer forintos áron értékesített sorsjegy két 50 millió forintos főnyereményt és tíz egymillió forintos jutalmat kínál a megannyi kisebb értékű nyeremény mellett. 

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában