"Mindig is fontosak voltak számomra az állatok, különösen az árvák"

2 órája

Major Veronika jegyesével és mentett kutyájukkal kereste fel Ammut sorstársait

A napokban igazi híresség vendégeskedett a Szimat Állatvédő Egyesület zalaszentgróti menhelyén. A világ-, Európa-bajnok és olimpiai bronzérmes sportlövőnk, a BEFAG Keszthelyi Erdész LK sportolója, Major Veronika ráadásul nem érkezett üres kézzel: adományt is vitt az árva állatoknak, s vele tartott jegyese, valamint "szuper társa", Ammut is.

Varga Lívia

Major Veronika és kutyája, Ammut az árva ebeknek szánt adománnyal

Fotó: Facebook/Szimat Állatvédő Egyesület

"Az a nagy megtiszteltetés ért minket, hogy Major Veronika elfogadta meghívásunkat és ellátogatott menhelyünkre" - tette közzé közösségi oldalán az örömhírt a Szimat Állatvédő Egyesület. A bejegyzésből az is kiderül: a felelős állattartás mellett természetesen szóba került a sport, de a fókuszban a kutyák voltak. "Tartalmas és harmonikus találkozás volt."

Major Veronika
Egy barátság kezdtete... Major Veronika nem érkezett üres kézzel, a menhely lakói szívesen vették az ajándékba hozott jutalomfalatokat
Fotó: Facebook/Szimat Állatvédő Egyesület

A látogatásról posztolt Major Veronika is, mint írta: "Mindig is fontosak voltak számomra az állatok, különösen az árvák, akiknek nem adatott meg (még) a saját család. Amikor kutyatartás mellett döntöttem, tudtam, hogy mindenképp mentett kutyát szeretnék. Sajnos rengeteg állat él az utcán vagy rossz körülmények között. Szerencsére vannak olyan csodálatos emberek, akik a saját erejükön felül is azon dolgoznak, hogy ezeknek a kis árváknak valódi otthont és szeretetet biztosítsanak addig, amíg végre saját családjuk nem lesz. Hálával tartozom mindenkinek, aki azért dolgozik, hogy ezek az állatok megfelelő orvosi kezelés, szeretetteljes ellátás és szocializáció után kerülhessenek családba. Nélkülük egész biztosan nem lehetne olyan szuper társam, mint Ammut!"

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!