A hűséges előfizetők nyereményjátéka

2024.07.25. 19:00

Ők lettek a Mozaikkereső játék nyertesei

A Mediaworks Hungary Zrt. érdekeltségébe tartozó tizenkilenc vármegyei lap előfizetői vehettek részt a június 24. és július 6. között rendezett, már hagyományosnak számító nyereményjátékon. A sorsolást július 24-én délelőtt tartották Miskolcon, az Észak-Magyarország napilap szerkesztőségében.

Zaol.hu

A Mozaikkereső játék vármegyei sorsolása Miskolcon, (b-j) Hadanich Dalma előfizetési marketingmenedzser, dr. Burkus János közjegyző, Gácsi Nóra

Fotó: Vajda János/Észak-Magyarország

Hadanich Dalma előfizetői marketingmenedzser, a játék szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. képviseletében köszöntötte a sorsoláson megjelenteket. Elmondta, hogy a Mozaikkereső a hűséges előfizetők nyereményjátéka. Ebben a játékban csak azok vehettek részt, akik a játék ideje alatt fizetett előfizetéssel rendelkeztek.

Az előfizetői státuszt, ahogy a játékszabályzatban is le van írva, utólag fogjuk a terjesztési rendszerben ellenőrizni. Emellett feltételként azt is megszabtuk, hogy a játékosok a lapok hasábjain megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul ragasszák fel a játékszelvényre, amit kitöltve küldjenek be a kiadó szelvényen megadott címére. A Mozaikkereső nyereményjáték, mint minden évben, most is nagy népszerűségnek örvendett. Összesen 14 765 darab játékszelvény érkezett be a megadott határidőre – ismertette.

Először a vármegyei nyerteseket sorsolták

Először a napilaponkénti nyereményeket sorsolták ki a vármegyék lapjainak játékosai közül. A sorsolást dr. Burkus János miskolci közjegyző felügyelte. A húzásban Gácsi Nóra, a Mediaworks Zrt. munkatársa segített. Napilaponként kisorsoltak 1 db nagyképernyős TV-t, 3 db 50 000 Ft értékű és 5 db 10 000 Ft értékű Spar vásárlási utalványt. Arra az esetre, ha valamelyik kihúzott nyertesnél hiányozna az előfizetői státusz, minden nyereménykategóriában két-két tartaléknyertest is húztak.

Egymilliós utazási utalványok

Az országos fődíj 3 db 1 000 000 Ft értékű OTP Travel utazási utalvány volt, ezen a sorsoláson minden napilap játékosának borítéka szerepelt. A közel tizenötezer borítékból került ki a három szerencsés fődíjnyertes.

A nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

mozaik_varmegyei_sorsolas005
Összesen 14 765 darab játékszelvény érkezett be a megadott határidőre
Fotó: Vajda János/Észak-Magyarország

1 000 000 Ft értékű OTP Travel utazási utalványt nyert:

Szűcs Antal Istvánné Bükkszenterzsébet
Majoros Józsefné Nyíregyháza
Horváth Róbert Simaság

Zalai Hírlap-előfizetőként nagyképernyős TV-t nyert:

Tóth Jánosné Keszthely

Zalai Hírlap-előfizetőként 50 ezer Ft értékű Spar-utalványt nyert:

Ferencz István Nagykanizsa
Tóth Gábor Gyékényes
Koszorú László Gelse

Zalai Hírlap-előfizetőként 10 ezer Ft értékű Spar-utalványt nyert:

Mércz Józsefné Nagykanizsa
Szűcsné Fodor Ilona Nagykapornak
Gombos Lászlóné Zalaegerszeg
Tuboly Béláné Zalaszentmihály
Tóth László Kallósd

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!