Havonta egy szerencsés pályázó ingyenes terveket kap

2024.08.10. 11:00

Kíváncsi vagy, milyen lehetőségeket rejt az otthonod? – segít a zalaegerszegi lakberendező

Sokan gondolják azt, hogy az ő lakásukból nem lehet egy álomotthont kialakítani, ezért kompromisszumot kötnek és megelégszenek a jelenlegi helyzettel. Henczi Nóri lakberendező meggyőződése, hogy mindenkinek olyan otthonba kellene hazatérnie, amit igazán magáénak érez, ami az ő igényei és szokásai szerint van berendezve, ahol a bútoroktól a dekorációig minden a lakó személyiségét tükrözi. Vallja, hogy minden ház, minden lakás, minden alaprajz egy lehetőség ennek megvalósítására, ezért hozta létre legújabb – ingyenes segítséget is tartalmazó – projektjét is.

Zaol.hu

Az a szerencsés, aki a hónap projektjeként kiválasztásra kerül, részletes berendezési tervet kap.

Fotó: ZH

A most létrehozott "ÁlomTérKép" bloggal az a célom, hogy legyen egy hely, ahol az álmok és a valóság találkozik és ahol minden hónapban egy szerencsés beküldő ingyenes berendezési tervet és vázlatos 3D látványterveket kap.

Honnan az ötlet és milyen céllal hirdetted meg?

Nagyon sokszor találkozom azzal a téves felvetéssel, hogy az adott lakásból nem lehet többet kihozni, hogy felesleges lakberendezővel együttműködni, hisz úgysem tud újat mondani, vagy épp megfizethetetlenül drágán fog segíteni – mondja Nóri. – Ezzel a pályázati lehetőséggel közelebb szeretném hozni az emberekhez a lakberendezést, szándékosan nem az "elérhetővé tenni" kifejezést használtam, hisz mindig is az volt... 

Az a szerencsés, aki a hónap projektjeként kiválasztásra kerül, részletes berendezési tervet kap.

Ezek a tervek nem csak a bútorok és dekorációk elrendezését tartalmazzák, hanem vázlatos 3D látványterveket is, amelyek segítségével a tulajdonosok könnyedén elképzelhetik, hogyan fog kinézni az átalakított otthonuk. A tervek figyelembe veszik a beküldő egyéni igényeit és stíluspreferenciáit is.

Alaprajz.
Forrás: Henczi Nóri

Mi a teendője annak, aki pályázni akar?

A lehetőség bárki számára nyitva áll, aki szeretné megosztani elképzeléseit, és segítséget kapni a megvalósításban. A weboldalamon található jelentkezési lap kitöltésével lehet pályázni, a kért mellékletek csatolásával, az adott hónap utolsó naptári napjáig. A beérkezett "pályaművekből" öt munkanapon belül hirdetem ki a nyertest, aki lehetőséget kap arra, hogy ingyenes berendezési tervet és látványterveket kapjon. A kiválasztás történhet egyéni döntés alapján, de gyakran a blog olvasói is bevonásra kerülnek majd, hogy szavazataikkal segítsenek kiválasztani a hónap projektjét.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!