Október 2-ig várják a voksokat

1 órája

Zalai jelöltre is lehet szavazni az Év Turistaháza pályázaton

Az Aktív Magyarország és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ ebben az évben is meghirdette az Év Kilátója és az Év Turistaháza pályázatot, amelyre október 2-ig lehet szavazni. A legszebb panorámájú tornyokat és a legjobb szállásokat a túrázók jelölték a megmérettetésre, melyek között zalai induló is van.

Zaol.hu

A Zsigárdi Erdei Lak Nagykanizsától nem messze, Homokkomárom és Zsigárdmajor között található.

Forrás: zalaerdo.hu

Ötödik éve gyűjtik Magyarország legjobb úti céljait az Év Kilátója és az Év Turistaháza kampánnyal. Sokan tűzték ki a korábbi nyerteseket túrázásuk céljaként, és kaptattak fel a lillafüredi Zsófia-kilátóhoz, eveztek be a Bölömbika-kilátóhoz vagy szálltak meg zempléni Rostallói Ökotudatos Nevelési Központban, írják weboldalukon a szervezők.

Szavazz a zalai jelöltre!

A tét tehát nem kicsi, a nyerteseket és környezetüket az egész ország megismerheti. A bakancsosok ajánlása alapján a megmérettetésen Zala vármegyei induló is van, a Zalaerdő Zrt. által működtetett kis erdei ház, a Zsigárdi Erdei Lak, mely Nagykanizsától nem messze, Homokkomárom és Zsigárdmajor között található. 

Szavazni az Aktív kalandor facebook oldalán lehet, az alábbi posztban a fotókat like-olva. Készítettünk egy közvetlen linket is, a zalai jelöltre ITT tudnak szavazni. Érdemes egy megosztással erre másokat is bátorítani.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!