Zala Vármegye Női Vezetője Kamarai Díj

2024.06.02. 17:00

"Tevékenységünk fókusza a megelőzés" – Kemes Zsuzsa

A Zala Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Zala Vármegye Női Vezetője Kamarai Díjat 2024-ben Kemes Zsuzsa ügyvezető igazgatónak ítélte oda. Az üzletasszony a vagyonvédelem területén több mint 30 éve sikeres magyar tulajdonú Patent Csoport zalaegerszegi vezetője.

Arany Horváth Zsuzsa

Kemes Zsuzsa: A díj, amit kaptam, nemcsak dicsőség, hanem elköteleződés is

Forrás: Patent Kft.

A Patent vagyonvédelmi cégcsoportot sportolók, rendőrtisztek, biztonsági szakemberek alapították 1990-ben. A cég folyamatosan bővülve ma már az egész Dunántúlon végez munkát, közel 16.000 távfelügyeleti és több mint 100 vállalati ügyfél biztonságáról gondoskodva.

„Tevékenységünk fókusza a megelőzés. Az általunk felhalmozott szakmai tudást, a technikai és vagyonvédelmi ismereteket úgy állítjuk ügyfeleink szolgálatába, hogy a baj nem csupán enyhíthető, de megelőzhető is legyen. Szolgáljuk az emberek és vállalkozásaik teljes személy- és vagyonbiztonságát” – így szól a távfelügyeletben, a riasztó- és kamerarendszerek tervezésében, üzemeltetésében és az élő erős rendezvény- és vállalatbiztosításban a magyar top 10 vagyonvédelmi vállalkozás közé tartozó cég hitvallása. A Patent alapítása óta küldetésének tekinti, hogy környezetét segítse, támogassa. A cégcsoport a térség egyik legnagyobb mecénása a sport, a kultúra területén, valamint kiemelt támogatója a jótékony célú közéletnek.

– A Patent Távfelügyelet Kft. ügyvezetői feladatait 2018 óta látom el – mondta Kemes Zsuzsa ügyvezető igazgató, amikor a kamarai díj apropóján beszélgettünk vele. – Szolgáltatásunk távfelügyeleti, biztonságtechnikai és élő erős védelmet is magába foglal, ez utóbbi kategóriába tartozik a gyárak, telephelyek védelme és a rendezvénybiztosítás is. Sikeres cég vagyunk. Ezt szerintem ember-, ügyfélközpontú minőségi munkánknak köszönhetjük. Diszpécserszolgálatunk, akárcsak a kivonuló járőrszolgálat, 24 órában vigyáz az emberek biztonságára. Ügyfeleink elégedettségét folyamatosan figyeljük, partnerkezelési stratégiánk kiemelkedő hatékonyságú.

A diszpécserszolgálat 24 órában vigyáz az emberek biztonságára
Forrás: Patent Kft.

Kemes Zsuzsa 2014-ben került a cégcsoporthoz. A speciális szakértelmet állandó tanulás mellett a vezetőtársaitól és munkahelyi gyakorlat során szerezte meg a gazdaság, az értékesítés és humánerőforrásgazdálkodás területén. A cég filozófiája az innovatív, fejlesztésre épülő stratégia mentén zajló állandó építkezés. A zalaegerszegi területi iroda is nagyon komoly fejlődést tudhat maga mögött az elmúlt években. A szolgáltatási kínálati területük is egyre szélesedik, bővül, ami az ügyfélszám emelkedésében is látható.

– Cégünk, azon túl, hogy törekszik a szakterület legjobb teljesítményét nyújtani, valamint az alázat és a kölcsönös tisztelet talaján együttműködni partnereivel, fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást. Támogató tevékenységünk nemcsak az adományozásra, szponzorációra terjed ki, hanem arra is, hogy ahol lehet, akár személyesen, munkatársaink bevonásával segítsünk. Az egészségügy, az idősgondozás, a szociális és a kulturális szféra is számíthat ránk. Ha arra van szükség, fát ültetünk vagy éppen vért adunk. Úgy vélem, hogy a díj, amit kaptam, a céget és az én munkámat minősíti. Visszaigazolás arról, hogy az az öt év, amelyet a Patent egyik ügyvezetőjeként dolgoztam végig, sikeres volt, és úgy, hogy partnereink, környezetünk is elismeri ezt. Örülök a kitüntetésnek, de el kell mondanom, ez nemcsak dicsőség, hanem elköteleződés is, hogy a munkámat, a munkánkat a jövőben is példamutató pontossággal és a biztonság minőségét mindig szem előtt tartva végezzem, végezzük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!