Ingatlanbazár

2024.07.27. 11:30

Szereti az embereket? Vegyen panziót!

Hat apartman a Balatontól 700 méterre csak arra vár, hogy olyan tulajdonosa legyen, akinek mindene a vendéglátás, és a turizmusból kíván hosszú távon megélni.

Zaol.hu

Fotó: ingatlanbazar.hu

A szaunával és fitneszteremmel is rendelkező ingatlan festői környezetben található, a kertje pedig irigylésre méltó. Csupán 299 millió forintért az Öné lehet, ami tényleg nem sok, ha arra gondol mennyibe kerülnek az új házak a tó környékén!

Fotó: ingatlanbazar.hu

“Keszthely belvárosában, a Balaton-parttól 700 méterre, a Helikon park közelében kínálom eladásra ezt az exkluzív ingatlant.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Kivételes befektetési lehetőség a nagy telken fekvő, a tulajdoni lapon panzióként szereplő, tehermentes épületkomplexum.

Egy csodálatos nagypolgári főépületből, és egy L alakú hozzáépítésből áll beépített tetőtérrel festői környezetben, parkszerű kertben.

Fotó: ingatlanbazar.hu

A 6 apartmanból álló panzió 15-18 fő befogadására alkalmas. Szauna, fitneszterem, tágas közösségi tér épületen belül rendelkezésre áll.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Az udvarán 6 autót befogadó autóbeálló, és egy garázs is rendelkezésre áll.

Számtalan gyönyörű örökzöld és egy halastó a kert része.

Fotó: ingatlanbazar.hu

Azonnal birtokba vehető állapotban van, állandó lakhatásra és emellett üzleti célra is alkalmas.”[...]

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!