Ittasan, drogosan

2023.10.31. 07:54

Ok nélkül ütött, orrcsontját törte a megtámadottnak

Testi sértés bűntette miatt emeltek vádat ellene.

Arany Gábor

Illuszztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Audio und werbung

Minden előzmény és ok nélkül támadott az a 21 éves zalavári férfi, aki áldozata orrcsontját törte el ütéseivel; tette miatt büntetőeljárás indult ellene, ebben nemrég született vádirat. Ennek részleteit ismertetve dr. Németh Eszter, a megyei főügyészség sajtószóvivő-helyettese közölte, hogy az ügyben vádlottá lett 21 zalavári éves fiatalember 2023. március 24-én este fél tízkor Keszthelyen a vasútállomás és a buszállomás közötti járdán erősen ittas állapotban odament egy 21 éves fiatalemberhez, akibe minden előzmény nélkül belekötött, majd „mit nézel engem, mindjárt megverlek” kijelentés után tenyérrel, aztán ököllel az arcába csapott, amitől a megtámadott orrcsontja eltörött, nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. Ráadásul ezt követően is újra próbálta ököllel megütni a sérült férfit, ő pedig  próbálta távolabb tolni magától támadóját, akit végül ismerősei fogtak le és vezettek el.

A Keszthelyi Járási Ügyészség testi sértés bűntette miatt emelt vádat a zalavári férfivel szemben. 

Az pedig a rendőrségi hírből tudható, hogy az agresszív férfit elfogása után drogtesztnek vették alá, és ez THC-ra és amfetaminra pozitív értéket jelzett, ezért kábítószer birtoklása miatt is eljárást indult ellene.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában