Nem jogerős

2024.08.29. 14:36

Elrendelték a zalaegerszegi droghálózat öt tagjának letartóztatását

Kábítószer-kereskedelem miatt elrendelte a Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája csütörtökön öt férfi letartóztatását.

Szabó Judit

Illusztráció

 Dr. Bartalné dr. Mentes Judit sajtószóvivő csütörtökön közölte: kábítószer-kereskedelem bűntette miatt indítványozta a Zalaegerszegi Járási Ügyészség egy zalaegerszegi presszóban évek óta drogot árusító férfinek, valamint a neki kábítószert beszállító hálózat négy tagjának letartóztatását. A Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája augusztus 29-én 30 napra elrendelte a gyanúsítottak letartóztatását a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának, valamint a bűnismétlés lehetőségének megakadályozása érdekében. A gyanúsítottak és védőik fellebbeztek, így a végzés nem jogerős.

Kedden számoltunk be arról, hogy a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozói öt férfit vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. az elmúlt hónapokban anyagi haszonszerzés céljából építették ki dílerhálózatukat Zalaegerszegen, melynek egyik központi helyszíne egy presszó volt a városban. A 42 éves gyanúsított a munkahelye raktárát, konyháját és hűtőjét használta a drog tárolására és értékesítésére.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában