Az ország egyik legjobb iskolája a zalaegerszegi gimnázium

2024.02.04. 19:30

Jótékonysági Zrínyi-bál, 30. alkalommal

Az iskola és a Zrínyi Miklós Gimnáziumért Alapítvány 30. alkalommal rendezett bált, amelynek a zalaegerszegi intézmény tornacsarnoka biztosított helyszínt pénteken este.

Zaol.hu

Vigh László országgyűlési képviselő is köszöntőt mondott a Zrínyi-bálon

Forrás: ZH

A kiváló hangulatú, telt házas rendezvényen Németh László kuratóriumi elnök idézte fel a gimnázium támogatását felvállaló alapítvány szervezte bálok történetét, majd Vigh László országgyűlési képviselő gratulált az eredményekhez, az ország egyik legjobb iskolájaként méltatta a Zrínyi-gimnáziumot, és az épület közel 900 millió forintos felújításáról is szólt. Ezt követően Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere nyitotta meg a bált, aki köszönetet mondott a gimnázium minden dolgozójának, hangsúlyozva: fontos, hogy megújul az épület, de ami igazán fontos, az a belső tartalom, márpedig az itt zajló pedagógiai munka büszkeségre ad okot. Kajári Attila tankerületi igazgató jó hírrel szolgált: mint mondta, egy új természettudományos labor kialakítására nyílik lehetőség több mint 86 millió forintos beruházás keretében. A köszöntők után a gimnázium diákjai adtak műsort, majd éjszakába nyúlt a mulatság. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában