Önkormányzati választás

2024.05.01. 13:00

Független jelöltek mutatkoztak be Lentiben

Bemutatkozó sajtótájékoztatót tartott szerdán Sabján Sándor független polgármester- és képviselőjelölt.

Korosa Titanilla

Sabján Sándor polgármester- és képviselőjelölt

Forrás: ZH

Elmondta, hogy véleménye szerint Lentiben okos és öntudatos lakók élnek, őket kívánják képviselni az átláthatóságot és a nyitottságot szem előtt tartva. Az eddig elvégzett munkák között rengeteg jó van, de ő és társai a változás és a sokszínű gondolkodás előrehaladásával szeretnék a várost újítani, ami rossz, kijavítani, ami nincs, azt létrehozni. A turizmus mellett a mezőgazdaságra és az iparra nagyobb hangsúlyt fektetnének, ezzel biztosítva új munkahelyeket és növelve az adóbevételeket.

Bemutatkoztak képviselő-jelöltjei is: Bagó Judit fontosnak tartja a párthovatartozás, a világnézeti különbség miatti megkülönböztetés és a félelem megszüntetését. Tisztségviselőként képviselné a városrészekben élőket, időseket, családokat, s a fiatalokat, hogy megtalálják Lentiben azokat a lehetőségeket, amik a városban maradásukat elősegíti.

Fehér Rudolf szerint a jelenlegi politikai életben jelentős számban vesznek részt olyanok, akik csak „feketén és fehéren” gondolkodnak, ezzel megosztják a környezetüket, gyűlölködést keltenek. Ők ezzel szemben a város érdekében kívánnak tevékenykedni, hisz egy kisvárosban bármilyen párt-, vagy egyéni érdekeket követni nem kell, közösen kell tudni előre haladni a célok érdekében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában