Reakció

2024.09.08. 17:30

Üzletek zárnak be a szomszédos megyeszékhely plázájában

Bezárnak a szombathelyi pláza éttermei és fodrászata. A Savaria Plaza igazgatója szerint nem mutatkozott nagy igény a megszűnő szolgáltatások iránt. Emellett szerinte a bérlőkkel is akadtak problémák.

Zaol.hu

Forrás: Vaol

A VAOL közlése szerint dr. Rácz Dorina, a Savaria Plaza igazgatója elmondta: az ételudvari bérleti szerződések lejártak, azokat megújítani a házirend és az előírások be nem tartása, illetve a tartozások felhalmozódása miatt nem tették meg. Hozzátette: a bezáró üzletek szabályellenes viselkedése a többi bérlő érdekeit is sértette. Hangsúlyozta: egy esetben volt szó még élő szerződésről és a felmondással kapcsolatban minden esetben jogszerűen jártak el. 

Nyilatkozatában is szerepel, hogy a vásárlók ételudvar iránti érdeklődése nem volt kellően erős már egy ideje, így az eddig a pontig volt fenntartható. - Ezen előzmények összessége vezetett minket ahhoz a lépéshez, hogy a jelen kor igényeinek és elvárásának megfelelően megújuljunk. A földszintre két nemzetközi új ruházati bolt költözik, az emeleten pedig városunk legmodernebb gépeivel rendelkező fitnesz termét kívánjuk kialakítani. A Spar to go, a Fannizero és a szomszédságunkban található KFC továbbra is szeretettel várja étkezni vágyó vendégeinket – nyilatkozta az igazgató.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában