Virágos előkertek versenye

2024.07.13. 17:00

Előadás és díjátadó Ságodban

Átadták pénteken este a ságodi Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület által tavasszal meghirdetett „Legszebb virágos előkert” című pályázat díjait.

Mozsár Eszter

Forrás: ZH

A Városgazdálkodási Kft. munkatársai bírálták a nevezők szépen rendben tartott portáját. A zsűri döntése szerint a legszebb virágos előkertet Fábián Imréné gondozza, második Szarka Mihályné, míg harmadik helyezett Csahók Józsefné lett. A hölgyek a VG Kft. által felajánlott vásárlási utalványokat és orchideát kaptak, a többi induló levendulatővel térhetett haza.

A díjátadó előtt Luxné dr. Vincze Judit professzor emerita, mediátor tartott előadást Boomerek és zoomerek címmel, melyben a generációk közötti együttműködés lehetőségét ismertette. Az ünnepséget vacsorával zárták, tájékoztatta lapunkat Dr. Pirger Csaba, a ságodi Gyöngyvirág Nyugdíjas Egyesület elnöke. 

Felvételünkön: Dr. Pirger Csaba, Luxné Dr. Vincze Judit, Fábián Imréné, Csahók Józsefné, Szarka Mihályné és Németh Gábor településrészi önkormányzati képviselő. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában