Istentisztelet, koncertek

2024.07.23. 15:00

Göcseji Dombérozó - Csodák földje Barlahida

Vasárnap a Göcseji Dombérozó keretében Barlahidán is programokkal várták az érdeklődőket "Csodák földje Barlahida" címmel.

Korosa Titanilla

A Trio Cantio koncertezett az evangélikus templomban Barlahidán

Fotó: A szerző

Az estébe nyúló rendezvényre a helyiek mellett az elszármazottakat és az érdeklődő vendégeket is várták. A program Zsugyel Kornél lelkipásztor istentiszteletével indult az evangélikus templomban, ahol Hári Barnabás polgármester is köszöntőt mondott. A templomban lépett fel a Trio Cantio együttes is Joób Emese vezetésével a komolyzenei vonalat képviselve. Ezt követően nyílt meg a művelődési háznál az Öreg idő, szálló idő című fotókiállítás, majd a könnyűzene vizeire evezve Böröcz Roli énekelt, őt a Magyarucca zenekar koncertje követte, majd bállal zárták a napot. 

Egyéb programokkal is készültek, főként a gyerekeknek, akikre meglepetés is várt, az önkormányzattól pedig fagyijegyet kaptak. Szekeres Lajos jóvoltából az íjászatot próbálhatták ki a látogatók, Sántha Krisztián fogathajtóval pedig lovagolhattak, illetve lovashintón utazhattak. 

A rendezvényen megtartották a Göcsej-totó kvízjáték sorsolását is. 


 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában