Elkezdődtek az országos döntő előkészületei

2024.07.24. 20:00

Tündérszépek 2024: Egyediségét fordítaná előnyére Tóth Evelin

A háttérben zajlanak a szeptember 29-én Budapesten megrendezendő Tündérszépek 2024-es országos döntő előkészületei. Zala vármegyét a 27 éves murakeresztúri Tóth Evelin kozmetikus képviseli.

Benedek Bálint

Tóth Evelin kozmetikusként dolgozik nagykanizsai szalonjában

Fotó: Benedek Bálint

A múlt héten valamennyi döntős versenyző részt vett egy felkészítő napon, ahol profi stáb gondoskodott arról, hogy elkészüljenek a lányok fotói, illetve bemutatkozó kisfilmjei a Tündérszépek 2024 döntőjére – stúdióban és a Városligetben is forgattak a versenyzőkkel. Kárpáti Rebeka csapata is velük volt a felkészítés során, megtörténtek az első egyeztetések, méretvételek a fináléban viselt estélyikhez. A mentorok személyesen, illetve videóüzenetekkel biztatták a lányokat a felkészítő napok során.

Tündérszépek 2024, Tóth Evelin
Tóth Evelin a Tündérszépek 2024 szépségverseny zalai döntőse
Fotó: Benedek Bálint

Tóth Evelin egész nyáron dolgozik reggeltől egészen az esti órákig Nagykanizsán, a belvárosi szalonjában. A vendégek szinte egymásnak adják a kilincset, ottjártunkkor is mindössze félórás szünetet tarthatott a következő ügyfél előtt.

– Nagyon vártam a pillanatot, hogy találkozhassak a többi versenyzővel és képet kaphassak arról, milyen érzés egy ilyen nagyszabású szépségverseny részesének lenni – mesélte Evelin. – A fővárosi Hír TV székházában találkozott a csapat egyik része, és rövid eligazítás után beültünk a sminkesek és fodrászok székébe. Miután elkészültünk, indulhatott az interjú, ahol eléggé izgultam, de a stáb profi, ezért remélem az utómunkálatok során a lehető legjobb anyagot állítják majd össze. Korábbi reklámfotózásokon szereztem már rutint, így igyekeztem a lehető legjobb formámat nyújtani. Ezt követően mentünk a Városligetbe kisfilmeket forgatni, szerencsére ott nem kellett beszélni.

Tóth Evelin jól érezte magát, bár azt eldöntötte, hogy valamiféle praktikát kitalál a túlzott lámpaláz leküzdésére. Nem szeretné, ha a döntő pillanatokban túlságosan izgulna, bár addig még van ideje.

– Alapvetően nem szeretem a túlságosan sok sminket, remélem, hogy a képeken az a fajta természetesség köszön majd vissza, amilyen valójában vagyok – folytatta. – Azt megfigyeltem, hogy ebben a csoportban egyáltalán nincs fekete hajú lány, és tetoválással is kevesek rendelkeznek. Remélhetőleg az egyediségemet az előnyömre fordíthatom a szeptember 29-ei döntőben. Kaptunk egy Tündérszépek pólót, hozzá farmernadrágot és egy magassarkú cipőt.

Evelin nyáron pihenésképp két fesztiválra látogat el, ahol kedvenc előadói lépnek fel.

A Tündérszépek 2024-es szépségverseny országos döntőjének közönségszavazásán mind a 22 döntőbe jutott hölgy részt vesz. Az országos döntő közönségszavazása 2024. szeptember 2. 00:00 órakor kezdődik és 2024. szeptember 26. 23:59-ig tart. Minden vármegyei hírportál főoldalán, valamint a borsonline.hu oldalon az értékelés ideje alatt a 22 döntős hölgyet bemutatjuk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában