Kiállítás nyílt a Göcseji Tudásközpontban

2024.08.30. 16:00

Kreatívan töltötték idejüket a napközis táborban, még reklámfilm is készült

Táborozók készítették címmel nyílt kiállítás csütörtökön a Göcseji Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac épületének emeleti galériájában. A rendezvényen a nyári napközis táborok nyolcvan résztvevőjének kézműves alkotásaiból és fotóiból válogatott tárlatát mutatta be Nikitscher Bernadette szakmai vezető, a Göcseji Kézműves Egyesület elnöke.

Mozsár Eszter

A Táborozók készítették kiállításmegnyitón Gacsal Gábor, Nikitscher Bernadette és Tóth András

Fotó: Marancsics Erika

A Kreatív Műhely négy kézműves turnusán kívül médiatábort is szervezett az intézmény, aminek tapasztalatait Gacsal Gábor művésztanár és Tóth András összegezte. A fiatalok reklámfilmeket és híradót is készítettek a Göcseji Tudásközpont részére, amit nemcsak a megnyitón láthattak, hanem az intézmény közösségi oldalán is meg lehet tekintetni. 

Marancsics Erika
A médiatábor résztvevőinek videóit is megtekintették a megnyitón
Fotó: Marancsics Erika

A médiatábor résztvevői által készített reklámfilmek közül Farkas Attila alkotását eddig mintegy háromezren nézték meg, így a rendezvényen őt is jutalmazták. A tárlat szeptember 20-ig várja az érdeklődőket. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában