Látványos tűzijáték a hivatal tetejéről

2024.09.14. 10:11

A dödöllefesztivál nyitónapja jól vizsgázott – fotógaléria és videó

A 18. Kanizsai bor- és dödöllefesztivál szervezői, a Kanizsai Kulturális Központ, a Kanizsa Turizmusáért Egyesület és a nagykanizsai Kultúrával a Fiatalokért Egyesület úgy döntöttek, hogy az Erzsébet-térre szombatra tervezett tűzijátékot pénteken megtartják.

Benedek Bálint

A hivatal tetejéről lőtték fel a rakétákat

Fotó: Szakony Attila

Az esőmentes estén sokan látogattak ki a térre. Láthatóan néhányan csak szerették volna jól érezni magukat és a barátaikkal tölteni az estét egy finom bor, vagy éppen lélekmelegítő pálinka társaságában. Sokan álltak sorba a finom kürtős kalácsért, míg néhányan a kelt tésztás kenyérlángosra esküdtek. Persze dödöllét több helyen is pirítottak már, mellé szarvaspörköltet kínáltak, ami ugyancsak laktató vacsorának bizonyult.

A tíz percig tartó tűzijáték több látványos formával nyűgözte le a közönséget
Fotó: Szakony Attila

– Évek óta Németországban dolgozunk a férjemmel, ám az unokánkhoz másfél havonta egyszer biztosan hazalátogatunk – mondta nagykanizsai származású Somogyi Ágnes. – Most éppen a dödöllefesztivált is tartanak, ezért szívesen kijöttünk a térre. Találkoztunk több régi kedves barátunkkal, s ilyenkor egy finom zalai nedű társaságában lehetőség nyílik az élmények megosztására. Az unokámat, Medoxot pedig lenyűgözték a fények, hangok, no és persze a gyönyörű tűzijáték.

Nem csak a gyereknek, a felnőtteknek is tetszett a tűzijáték. Valóban a szervezők kitettek magukért, s bár tíz percig tartott az égi látványshow, abban rengeteg látványos rakétát fellőttek a nagykanizsai hivatal tetejéről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában