Bringázz a munkába Nagykanizsán is!

2024.09.17. 19:00

Két keréken érkeztek

A város ismét csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub „Bringázz a munkába!” kampányához. Kedden reggel 7 órától az Erzsébet téren az idén immár másodszor várták az önkormányzat munkatársai bringás reggelivel mindazokat, akik két keréken járnak munkába, iskolába vagy épp óvodába.

Benedek Bálint

Miháczi-Szunyog Melinda (balról) átveszi a reggeli csomagot Belasics Katától, az önkormányzat munkatársától az Erzsébet-téren

Fotó: Szakony Attila

A hűvös reggelen sokan választották a kerékpárt, de néhányan rollerrel igyekeztek munkába. Az egyik hölgy a buszállomás felől érkezett és helyesen áttolta a gyalogátkelőhelyen a kerékpárját. A szomszéd településről Sormásról tekert a nagykanizsai Kölcsey utcai munkahelyére Miháczi-Szunyog Melinda. Korábban rollerrel járt, de most a sportot választotta, ezért inkább a drótszamár nyergébe pattant. Örült az üdvözlő ételnek, hiszen az energiára szüksége lesz a munkahelyén. Reggelire ezúttal friss kakaóscsiga vagy ropogós perec közül lehetett választani, valamint járt még mellé müzliszelet tízóraira és egy pohár tea, illetve gyümölcslé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában