Jogi lépéseket fontolgat az egyesület

2024.09.06. 16:57

Reagált a nagykanizsai állatmenhely a vádakra

Szerkesztőségünkhöz eljuttatott levélben reagált az „Élettér” Állat és Természetvédő Egyesület, mint a kanizsai állatmenhely működtetője a Zalai Hírlapban és a zaol.hu-n szeptember 2-án megjelent tudósításra.

Pásztor András

Az állatmenhelyet működtető egyesület reagált vádakra.Állításuk szerint lejárató kampány folyik ellenük

Fotó: ZH Archívum

Mint írták: a Balogh László polgármester és Bata Hajnalka képviselő által tartott sajtótájékoztatón elhangzottakat az egyesület mélységesen felháborítónak találja.

„Állításaik valótlanságokat sugallanak, megítélésünk szerint ezek alkalmasak egyesületünk jó hírnevének rontásra. Ezzel az állatmenhelyünk támogatóit elbizonytalanítják, működésünket és az itt élő állatok életét veszélybe sodorják.  Működésünk stabil, minden tőlünk telhetőt megteszünk állataink minél jobb tartási körülményeiért.”

Az egyesület szerint a sajtótájékoztató része annak a lejárató kampánynak, ami hónapok óta ellenük folyik. Mint írták: az egyesület vizsgálja a szükséges jogi lépések megtételének lehetőségét.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában