A hévízi hivatalban felállt az új csapat, s megkezdődött a munka

2 órája

Naszádos Péter bemutatta kabinetjének tagjait

Megfeszített tempójú munka következik Hévízen. Naszádos Péter polgármester első lépésként szeretné lezárni a be nem fejezett beruházásokat. A városvezető hivatalba lépése napján bemutatta kabinetjének tagjait.

Péter B. Árpád

Képünkön (b-j) Lajkó Erzsébet, Gelencsér Ákos, Petróczi Edit, Naszádos Péter, Molnár Márta, Pintér Zsolt és dr. Keserű Klaudia

Fotó: Péter B. Árpád

Idén június 9-én a szavazatok 61,83 százalékát megszerezve nyerte el Hévíz polgármesteri tisztségét Naszádos Péter, aki a most zárult ciklusban önkormányzati képviselőként dolgozott a fürdővárosi testületben. Hivatalba lépése napján sajtótájékoztatón mutatta be kabinetjének tagjait, majd állománygyűlést tartott.

Naszádos Péter
Naszádos Péter: Volt egyszer egy Hévíz nevű álom, s ezt valóra fogjuk váltani.

Naszádos Péter bemutatta az új csapatot

A városvezető megköszönte az előző kabinet munkáját, s bemutatta az új csapatot. A polgármesteri kabinetet Petróczi Edit vezeti, főtanácsadóként Molnár Márta, titkárnőként Lajkó Erzsébet segíti a jövőben Naszádos Pétert. Dr. Keserű Klaudia a nemzetközi kapcsolatokért, Gelencsér Ákos pedig a PR-munkáért felel. A kabineti sofőr Pintér Zsolt lett.

A polgármesteri kabinet tagjai már munkához is láttak
Fotó: PBÁ

Valóra váltják a Hévíz nevű álmot

Naszádos Péter elmondta, megkezdték a munkát, és már számos projektet áttekintettek, részletesen foglalkozva például a Kölcsey utcai beruházással és a magánrendelőkkel.

– Volt egyszer egy Hévíz nevű álom, s ezt valóra fogjuk váltani. Nem egyből, nem gyorsan, nem ígérgetve, hanem 3-4 évnyi kemény munkával. Ehhez kérek a hévíziektől türelmet, megértést és párbeszédet – fogalmazott a polgármester.

Naszádos Péter hozzátette: például a sportkörről és a közterület-használatról az érintettekkel való egyeztetések után születhet döntés, a konzultációkra hamarosan sor kerülhet.

Munka, hétfőtől vasárnapig

– Az első, egyéves időszak nagyon feszes lesz. Áprilisig már most be van táblázva az időm, hétfőtől vasárnapig. Eddig is így éltem az életemet, s ez folytatódik. Amíg nem készül el a Kölcsey utca és a régi buszmegálló, addig nem szeretnék megállni – hangsúlyozta Naszádos Péter.

Új polgármester s testület

  • a független Naszádos Péter és csapata a hétfős testületben öt helyet szerezett
  • június 9-én 1542-en voksoltak Naszádos Péterre
  • egyik kampányfórumán azt mondta: a tét most az, lesz-e Hévíz száz év múlva? 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában